BMSecurity B.V. is een beveiligingsbedrijf dat verschillende diensten levert Zoekt u professionele beveiligers tegen een prijs die bij u past? Dan bent u aan het juiste adres.

BMSecurity BV. is een jong en dynamisch Beveiligings bedrijf wat is opgericht in 2018 en staat voor kwaliteit en betrokkenheid naar de medewerkers, zo hebben wij korte lijnen binnen ons bedrijf en staat de mens centraal, voor BMSecurity is het van belang om een ‘wij’ gevoel te creëren, binnen en buiten uw bedrijf. Open communicatie, flexibiliteit en focus staan bij ons voorop. Wij gaan voor vertrouwen en nemen onze verantwoordelijkheid.


Beveiliging is maatwerk en een goede risicoanalyse is van groot belang om een optimaal resultaat te krijgen, wij helpen u dan ook graag met het opstellen van een beveiligingsplan en/of risicoanalyse. Op deze manier streven wij naar het neerzetten van een zo goed en veilig mogelijke omgeving met elkaar.

BMSecurity B.V. werkt met getrainde, gescreende en gediplomeerde beveiligers, en voert de beveiliging voor uw bedrijf op een professionele manier uit. Wij maken graag het verschil, denken mee in uw beveiligingsplan en gaan voor elke klant tot het uiterste.

Wij gaan voor de lange termijn, en streven daarbij naar een duurzame relatie met onze klant. Aanpassingsvermogen en flexibiliteit zijn een must in onze werkwijze, en zorgen ervoor dat de kwaliteit hoog blijft. Wij zijn betrokken, toonaangevend, dichtbij en hebben passie voor de klant.