Objectbeveiliging

BMSecurity levert goede en betrouwbare objectbeveiligers. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en zijn breed inzetbaar in alle te verrichten werkzaamheden welke nodig zijn om uw bedrijf of locatie te beveiligen.

De werkzaamheden van een objectbeveiliger bestaan onder andere uit het lopen van controlerondes, brand- en sluitrondes, in- en uitschrijven van bezoekers, bijhouden van de sleutelregistratie en nog vele andere werkzaamheden. De aanwezigheid van een beveiliger werkt zeer preventief en onze werknemer weet op te treden wanneer er zich ongewenste situaties voordoen.
Met onze opgedane ervaring kunnen we zorgen voor een flexibele en hoge kwaliteit van beveiliging. Samen met u maken we een gedegen plan van aanpak.

Bij objectbeveiliging is maatwerk en een goede risicoanalyse is van groot belang om een optimaal resultaat te krijgen, wij helpen u dan ook graag met het opstellen van een beveiligingsplan en/of risicoanalyse. Op deze manier streven wij naar het neerzetten van een zo goed en veilig mogelijke omgeving met elkaar.

Receptie Dienst & Hospitality Service 

 BMSecurity biedt een volledige service aan als het gaat om uw receptie ,dit kan zowel met een Beveiliging ’s diploma als zonder al onze medewerkers zijn BHV/EHBO gediplomeerd 

Camera en alarmsysteem

Wilt u uw bedrijf beveiligen met een camerasysteem dit kan op verschillende manieren. Camerabewaking is een van deze oplossingen naast bijvoorbeeld een alarmsysteem, goede sloten en verlichting. Camerabewaking is er om situaties te signaleren, achterhalen en achteraf te kunnen bewijzen.

Door camerabewaking te plaatsen kunt u ervoor zorgen dat criminelen worden afgeschrikt waardoor eventuele inbraken en/of vandalisme voorkomen kunnen worden, Met een goed camerasysteem kan u op afstand altijd meekijken, achteraf terugkijken, en kan u de slimme camera’s voor u laten werken door bijvoorbeeld te tellen, of te signaleren. 

Wij verzorgen voor u het totaalpakket van al het boven genoemde.

Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging is een van de specialiteiten van BMSecurity. Met de juiste selectie, trainingen en samenwerking is de aanpak van Zorgbeveiliging uniek en onderscheidend.

Een goede zorgbeveiliger worden is lang niet voor iedereen weggelegd. Net als bij andere beveiliging disciplines vraagt ook de functie van Zorgbeveiliging om bepaalde competenties.

De zorgbeveiligers van BMSecurity kunnen zich goed inleven in de doelgroep, zij kunnen situaties goed inschatten en daar op de juiste manier op inspelen. Een goede zorgbeveiliger voorziet vaak vooraf al problemen en potentiële escalaties en weet dit door de juiste communicatie te voorkomen. Onze zorgbeveiligers zijn goed getraind en kunnen kordaat optreden als de situatie daar om vraagt. BMSecurity beveiligt in o.a. in Haarlem en Amsterdam diverse zorglocaties. Onze zorgbeveiligers bewaken de veiligheid en dragen bij aan een prettige sfeer.

Office services

BMSecurity B.V. biedt een geïntegreerde oplossing voor uw ultieme gastbeleving. Onze gastheren en gastvrouwen en security hosts zorgen voor een veilig en bijzonder gastvrij ontvangst dat past bij uw organisatie.

Onze zeer ervaren en representatieve gastheren en gastvrouwen ontzorgen uw eigen medewerkers zodat zij uw gasten optimaal kunnen bedienen.

Bijkomende licht administratieve ondersteuning, aanmelden van uw bezoek, het registreren van bezoek, reserveren van vergaderzalen, verzorgen van uw binnenkomende post wordt op professionele en klantgerichte wijze uitgevoerd.

Het verwerken van binnenkomend telefoon verkeer zal voor uw gasten een bijzondere beleving zijn.

Zowel in nationale als internationale omgeving voeren wij onze diensten met passie uit

BMSecurity B.V. streeft er naar de service en dienstverlening steeds naar een hoger niveau te brengen  door middel van trainingen, opleidingen en work-shops, in samenspraak met onze opdrachtgever.

Hospitality zit in ons DNA

Transport

Wij vervoeren al uw goederen van en naar elke bestemming die u wenst 

 Wat deze goederen ook mogen zijn, een greep uit de mogelijkheden:

  • Transportbeveiliging
  • Transportbegeleiding
  • Transportbewaking
  • Transportbeveiliging met een gecertificeerde hond
  • Vervoeren van belangrijk poststukken

Wij gebruiken hiervoor afhankelijk van de aard van de opdracht en locatie en de wensen van u als klant opvallende auto’s of in dien gewenst onopvallend 

Al onze auto’s zijn voorzien de alle noodzakelijke hulpmiddelen en onze beveiliger zijn opgeleid de benodigde diploma’s en certificaten.

Kort om ons streven is om u te ontzorgen en daarvoor het totaalpakket aan diensten te leveren voor de juiste prijs.

Alle diensten die u nodig hebt bij één bedrijf

We bieden zoveel mogelijk verschillende diensten aan om aan zoveel mogelijk wensen te voldoen.

Is het toch iets anders waar u naar zoekt? 

Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Neem dan contact op via onderstaande gegevens of vul bij contact ons contactformulier in.

Telefoon : 085-2006992

Email: Info@bmsecurity.nl